Hozzászólások

Licitálás hozzászólásnak tekintendő. Hozzászólás beküldésekor a hozzászólási űrlapban megadottakon kívül begyűjtésre kerül a hozzászóló IP címe és a böngészőazonosító karakterlánc a kéretlen tartalmak kiszűrése céljából.

 

Licitálási szabályok

Licitálni kizárólag az egyes képek alatt lehet. Minimális licitlépcső a kikiáltási ár 10%-a.

A licitáló saját licitje mellett mások licitjének csak az összegét láthatja, azaz a licitálás anonim.

 

A licit hivatalos zárása november 6-a, szombat este 20:00 óra. Minden, ez után az időpont után, de még 20:01:01 előtt érkező licit 1 perccel hosszabbítja az adott műtárgyra vonatkozóan a licitidőt. Ha például 20:00-kor érkezett licitre érkezik 20:01-kor egy magasabb összeg, akkor hosszabbodik 20:02-re az idő. Ha 20:03-ig nem jön újabb licit, akkor a 20:01-es nyer.

A licit zárásakor a rendszer értesíti a nyerteseket, a feladó aukcio@hetibetevo.hu. Az email tartalmazza a művek átvételének módját, a fizetési lehetőségeket. Ugyanezen emailen lehet egyeztetni az átvétel módjáról is.

 

A nyertes művek átvétele

Az aukció után a művek a Godot ICA kiállítóteremben (Budapest III. Fényes Adolf u. 21, ) vehetők át 2021. november 7-én 11-18:30 között, november 8-9-10-én 14:00-18:30 között.

Ezt követően az Egyesület  2 hónapig, 2022 január 10-ig  díjmentes őrzést biztosít az aukciós nyertesek számára. Az átvételre előzetes egyeztetés után van lehetőség. Ennek részleteit a nyerteseknek küldendő emailben ismertetjük.

 

Amennyiben az aukciós nyertes 2 hónap után  sem jelentkezik a műtárgyért,  az Egyesület még további 3 hónap őrzést biztosít 2022. április 10-ig oly módon, hogy az ez alatt az időszak alatt jelentkező aukciós nyertes az átvételkor 2000 Ft/hét tárolási díjat köteles fizetni, amelyről az Egyesület átvételi elismervényt állít ki.

 

Amennyiben  az aukciót követő 5 hónapon belül az aukciós nyertes az átvételre nem jelentkezik, a műtárgyat az Egyesület adománykét kezeli és értékesíti.

 

Az Egyesület a következő email címeken érhető el.

aukcio@hetibetevo.hu

hetibetevo@gmail.com